Botiga de llums Tiffany a Sabadell

Tiffan i Luz és la teva botiga de llums Tifany de referència a Sabadell

Exposición de lámparas Tiffany

Estem segurs que la nostra botiga de llums Tiffany a Sabadell et sorprendrà. T'esperem.

La nostra botiga de llums Tiffany a Sabadell s'ha convertit en un referent de qualitat, professionalitat i exclusivitat, gràcies a un catàleg format per desenes de referències d'articles. Estem especialitzats en il•luminació en general, amb llums que segueixen les directrius de Louis Confort Tiffany.

Què pots trobar a Tiffan i Luz?

botiga làmpades tiffany Sabadell

A Tiffan y Luz trobaràs tot allò que necessites, amb models únics i diferents. Estem parlant d'il•luminació en general, penjolls, llums de braços, plafons, aplicacions de paret, sobretaules i peus de saló, entre altres articles. Treballem el Tiffany en sèries i cada sèrie inclou la mateixa pantalla en diferents diàmetres, la qual cosa dóna la possibilitat de realitzar conjunts.

BOTIGA DE LLUMS TIFFANY A SABADELL

Oferim il•luminació Tiffany clàssica, realitzant fidels reproduccions. També tenim Tiffany en formes més modernes amb dissenys propis, però treballant sempre sota les mateixes directrius artesanals.

Tots els articles de la nostra botiga de llums Tiffany a Sabadell estan fabricats i muntats seguint les normes de la CEE. A més a més, tots ells van acompanyats d'una garantia de 24 mesos i un certificat que acredita que es tracta d'autèntiques reproduccions Tiffany.

El nostre equip de treball

botiga làmpades tiffany Sabadell

Res del que fem seria possible sense l'excel•lent grup humà que tenim. Avui dia la nostra empresa està formada per les següents persones:

  • Dos tècnics de magatzem que es dediquen al muntatge, verificació i embalatge de les comandes
  • Una persona a l'oficina, encarregada de les tasques comptables
  • Dotze comercials distribuïts al llarg de tota Espanya, que representen a la nostra empresa facilitant informació a futurs clients i actualitzacions constants als nostres clients.